Design

Vi laver møbler!
Men ikke hvilke som helst møbler.         


Vi laver den slags møbler, der vil vare ved - både hvad angår holdbarhed og i form af et tidløst design. Med et hjerte bankene for Danmark, skeler vi til, hvad der har gjort dansk design til et mærke i sig selv. Du får et minimalistisk udtryk med gennemarbejdede detaljer - og med gennemarbejdet mener vi ned til mindste detalje! Gedigne materialer, rolige farver og veludført design - det er det, der kendetegner OKAYOAK.

OKAYOAK er udelukkende båret af freelance designere - dette understøtter selvfølgelig vores attraktive prisstruktur. Men det sikrer os også en konstant strøm af ideer, der giver kollektionerne et varieret og moderne look samtidig med, at vi selvfølgelig sikrer, at vores skandinaviske DNA bevares. Vi kører små kollektioner, men med et effektivt leveringsflow. Dette sikrer en konstant friskhed i brandet, og så betyder det jo også, at du som forbruger ofte kan glæde dig over, at der er en ny kollektion på gaden.

Og blot for lige at slå det fast:
Når du modtager et OKAYOAK møbel, modtager du et møbel, ikke et DIY-puslespil.

Vi udvikler vores produkter i tæt samarbejde med en række udvalgte møbeldesignere i Danmark.  Stilmæssigt tager vi udgangspunkt i den nordiske møbeltradition og vi har en no-nonsense tilgang til tingene. Vi tror på, at det i længden er rene og enkle møbler som holder og som man bliver ved med at være glad for. Vores møbler har derfor ikke for mange dikkedarer og detaljer, men er enkle, i god kvalitet og passer godt ind i de fleste danske hjem. Herudover er udgangspunktet altid at vores produkter skal være funktionelle, og at de skal produceres under hensyntagen til miljøet.