Garanti

Garanti
OKAYOAK er underlagt den danske forbrugerlov, som sikrer dig 2 års reklamationsret. Da vi har eget lager gennemgår vi alle produkter for fejl og mangler inden de bliver lagt på lager. Denne kvalitetskontrol er din garanti for, at produktet er i orden inden det bliver sendt til dig. Skulle der ske noget med produktet i transporten fra vores lager og hjem til dig, så tager vi selvfølgelig varen retur og ombytter til en anden uden beregning.

Sikkerhed
OKAYOAK har et partnerskab med PBS og benytter SSL (Secure LocketLayer). Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internettet i forbindelse med et køb er sikrede og krypterede. Hverken OKAYOAK eller andre har mulighed for at se dine oplysninger.

Der er ingen kryptering, når du færdes på WWW.OKAYOAK.COM/DK, men så snart du registrerer dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato osv., befinder du dig i et ”sikkert område”. I det sikre område er alle oplysninger krypterede. Kortet bliver kontrolleret for gyldighed, hvilket vil sige, at kortet ikke er blokeret eller af andre grunde ugyldigt. Så snart en godkendelse af kreditkort er på plads, vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse.

OKAYOAK vil ikke modtage dit kreditkortnummer eller udløbsdatoen på kortet, men får en besked om, at beløbet er reserveret til os til senere transaktion, når dine varer er afsendt fra vores lager. Når varerne er afsendt, vil din konto blive opdateret, og du vil modtage en faktura med en bekræftelse af betaling via e-mail. Bemærk at fakturaen blot er en kvittering på dit køb. Du er ikke erstatningsansvarlig, hvis dit kort misbruges i en internet-butik, der benytter SSL (Secure SocketLayer).