VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF WWW.OKAYOAK.DK

Firmainformation
WWW.OKAYOAK.DK er en onlineshop for møbler under varemærket OKAYOAK.

WWW.OKAYOAK.DK ejes og administreres af:

OKAYOAK Aps
CVR nr. 35811362
Hartmannsvej 74
2920 Charlottenlund
Tlf: 30596451
Email: kontakt@okayoak.dk

OKAYOAK forbeholder sig ret til at ændre WWW.OKAYOAK.DK til enhver tid uden forudgående varsel.

På WWW.OKAYOAK.DK kan der forekomme links til OKAYOAKs facebookprofil, twitterprofil, instagramprofil samt andre sociale medier. OKAYOAK kan ikke garantere for rigtigheden af informationerne på disse medier, da der kan forekommer information afgivet af tredjeparter, men udelukkende på WWW.OKAYOAK.DK.

 
ANSVAR

OKAYOAK påtager sig produktansvar over for forbrugeren i henhold til gældende lovgivning.

OKAYOAK er dog ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er OKAYOAK fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.


NYHEDSBREV

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev vedr. nye produkter, kampagner o.l. Du kan afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på 'afmeld linket' i alle mails, som vi sender ud. Du kan også selv gå ind på WWW.OKAYOAK.DK og finde linket. Hvis du støder på problemer med at afmelde dig fra vores nyhedsbrev, beder vi dig om at sende en mail til KONTAKT@OKAYOAK.DK. Vi vil derefter sørge for, at problemet bliver løst hurtigst muligt.

JURIDISKE TVISTER
Ovenstående vilkår og betingelser er i overensstemmelse med dansk ret. Alle tvister vil blive afgjort i henhold til dansk ret.

OPDATERET D. 15.10.2018 af OKAYOAK


SALGSBETINGELSER
Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra OKAYOAK til kunder, der bestiller varer på WWW.OKAYOAK.DK.

Når et køb er gennemført på WWW.OKAYOAK.DK sendes en bekræftelse på at bestillingen er modtaget og behandles. Vi sender dig en endelig ordrebekræftelse via mail, når ordren er accepteret og afsendt.
Hvis en vare skulle være i restordre sender vi en ordrebekræftelse med den estimerede leveringstid.
Når varen er afsendt og betalingen gennemført, modtager du en kvittering på købet.

PRISER OG BETALING
OKAYOAK modtager betaling med Dankort, Mobilpay, VISA, Mastercard, Maestro og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

OKAYOAK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure SocketLayer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Betalingen gennemføres, når vi afsender din ordre fra vores lager. Det er ikke muligt for OKAYOAK at hæve et større beløb, end det der er godkendt af dig.

Alle priser oplyses i dkk eksklusive fragt men inklusive 25 % moms. Prisen for fragt fremgår separat på siden hvor ordren bekræftes. Den gældende pris er den, der er oplyst på WWW.OKAYOAK.DK for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelse.

Afhening på vores lager efter aftale, eller levering til kantsten med fragtmand, som vælges og håndteres af OKAYOAK.

OKAYOAK tager forbehold for tast- og opdateringsfejl samt udsolgte varer.