Levering

OKAYOAK ordrebehandler dagligt og afsender under normale omstændigheder inden for maksimalt 1 uge medmindre andet er aftalt.

Fsva møbelvarer kan du frit vælge at afhente fra vores lager i Gentofte, eller at få laveret til kansten af vores fragtmand. 

Home Accessories afsendes med Post Danmark My Home Hjemmelevering. 

Fragt ordrer leveres af vores til enhver tid gældende fragtpartner imellem kl. 08.00 og kl. 20.00 eller efter nærmere aftale. 
Det er muligt at aftale et bestemt tidsinterval for levering på forhånd. Du vil blive kontaktet af os et par dage inden den forventede levering, for at indgå en aftale om et tidspunkt inden for et tidsinterval på 2 timer.


Trackingoplysninger -i det omfang tilgængeligt på den valgte leveringsform- vil blive sendt til dig via email hurtigst muligt efter, at pakken er afsendt fra vores lager. Har du valgt at hente varen/varerne selv er vores lageradresse: Grusbakken 11, 2820 Gentofte. I forbindelse med dit køb bedes du angive, hvis du ønsker at afhente, hvorefter vi kontakter dig for at aftale et tidspunkt for afhentningen.

OKAYOAK leverer ikke til Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer indenfor de på siden viste fragrater.

Ønskes levering til Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer, eller til udlandet (evt. momsfritaget uden for EU) kontakt os da på KONTAKT@OKAYOAK.DK for nærmere aftale. 

 

OKAYOAK

 - it´s for living!